ZILELE ŞCOLII
AN ŞCOLAR 2017 - 2018

     Vineri 9 martie 2018 a avut loc la Casa de Cultura "Mihail Sadoveanu" spectacolul aniversar dedicat celor 18 ani de existenta ai Liceului Teoretic "Miron Costin" Pascani. Au fost invitati membri ai comunitatii locale, parinti, cadre didactice si directori ai scolilor din Pascani si imprejurimi.
     Dupa deschiderea festiva a activitatilor de catre doamna director Anusca Mihaela insotita de domnisoara director adjunct Dascalita Elena, s-au inmanat premii elevilor participanti si cadrelor didactice coordonatoare in Proiectului Internațional Award România.
     In continuare s-a desfasurat un program artistic ce a cuprins interpretarea de melodii populare sau moderne si dansuri ale formatiilor "Mugurasii" si "Plaiuri Pascanene". La final publicul a ascultat cu placere Corul "Aletheia", format din studenti si profesori de la Universitatea de arte "George Enescu" din Iasi, dirijat de doamna Profesor univ. dr. Dorina Iusca.
     In saptamana dedicata Zilelor Scolii s-au desfasurat numeroase activitati si s-au organizat expozitii tematice.
De asemenea, cu aceasta ocazie s-a lansat primul numar din revista "Franglais" realizata de catedra de limbi straine impreuna cu elevii iubitori de limba engleza sau franceza si a aparut noul numar al revistei elevilor "Sfera", respectiv al revistei "Caleidoscop" dedicata cadrelor didactice .Spectacol aniversar